MDM-logo.png
pera.png
som la
!

Artistes de Mercat

 

 

 

 

 

Artistes de Mercat

#mercatdemercats

 

 

EL PRODUCTE DE MERCAT EXPLICAT PER QUI MÉS EN SAP

 

 

 

Voleu saber quins són els secrets de les verdures de temporada? O com fer una festa al plat amb pebrots picants i bitxos? Com desossar un pernil? Quines són les claus de la qualitat del bacallà? O sou fans del formatge, l'oli d'oliva i les carbasses? Els comerciants dels mercats barcelonins us ho explicaran tot, tot i tot en una xerrada. Al blog somdemercat.cat us avancem els temes principals de cadascuna de les xerrades. I en aquesta mateixa pàgina, podeu llegir la programació i triar la que més us agradi. Us hi esperem.

 

_____________________________________________________

 

Seguiu tota la informació de la fira, les activitats, els participants i les intervencions dels comerciants al blog de Mercats de Barcelona somdemercat.cat

 

_____________________________________________________

 

 

divendres, 21 d'octubre

 

 

13.30 - 14.00 h

Les meves dues passions: el porc i el formatge

Xavier Bou Bosch - Mercat del Clot

 

17.00 - 17.30 h

El món dels picants

Eduard Soley - Mercat de la Boqueria

 

18.00 - 18.30 h

Com dessalar i conservar el bacallà

Marina Navarro - Mercat de Santa Caterina

 

 

dissabte, 22 d'octubre

 

 

12.30 - 13.00 h

Consells pràctics i curiositats de la cuina amb oli d'oliva

Anna Maria Garcia Webermann - Mercat de Santa Caterina

 

13.30 - 14.00 h

El Foie

Salvador Capdevila - Mercat de la Boqueria

 

17.00 - 17.30 h

La família de les bràssiques i les crucíferes de proximitat

Àngels Fisas Ollé - Mercat de la Concepció

 

18.00 - 18.30 h

Del mar... al plat. Qui talla el bacallà?

Oriol Mas - Mercat de Sant Gervasi

 

 

 

diumenge, 23 d'octubre

 

 

12.30 - 13.00 h

Les carbasses

Adela Domínguez - Mercat d'Horta

 

13.30 - 14.00 h

Història d'una bacallaneria centenària al mercat del Ninot. El Gadus Morhua. L'autèntic bacallà

Germans Perelló - Mercat del Ninot

 

17.00 - 17.30 h

Com desossar un pernil

Carles Montolio - Mercat de Galvany

Tornar al principi